You are currently viewing En god nats befriende søvn 

En god nats befriende søvn 

Der var en gang hvor Danmark var besat af en overmagt så brutal og nådesløs, at nutidens mennesker ofte ikke fatter det. En magt, som så det som sin fornemste opgave at udrydde samtlige jøder i verden, og som udryddede enhver modstand eller anderledes tænkende fraktion. Det er ikke uden grund, at den tid kaldes De Fem Onde År, for ondskaben havde vitterligt magten. En magt, som greb helt ind i vore stuer, hvor mørklægningsgardiner var lovpligtige.  

I dag er denne magt heldigvis knust. Ondskaben tabte, som den altid vil gøre. Og i dag bestemmer vi selv over vore stuer. Både hvilken slags gardiner vi vil have, og hvilken slags møbler. Og vi kan sove trygt om natten, uden frugt for luftangreb og bombardement. Vi kan trygt lægge os til ro i vores senge.   

Sov dejligt i en skøn seng 

Hvis du skal have nyt sengestel, så tag et kig på denne side. Her er der mange skønne modeller at vælge imellem. Sengestel og sengerammer i mange forskellige designs og stilarter. Du kan helt sikkert finde et, der passer til dit hjem og din måde at indrette dig på. Og det er jo altid skønt med en ny seng at sove i. Gerne en smuk seng, der passer ind i hjemmet og som man ligger godt og trygt i.  

Man skal sørge for at få sin nattesøvn. Den er velgørende for både krop og sjæl. Det fysiske og psykiske helbred er fuldstændigt afhængigt af at vi får vores nattesøvn. Især drømmesøvnen er vigtig. Fratages vi vores drømme, så kan det ende med at vi bliver sindssyge. 

Så gå i seng i ordentlig tid og giv dig tid til at sove. Du vil opleve dig selv som friskere og mere fokuseret dagen derpå. Efter en befriende nats søvn.