You are currently viewing Få klistermærker med logo til din virksomhed

Få klistermærker med logo til din virksomhed

Klistermærke med logo er en ideel måde at udbrede kendskabet til din virksomhed. Du kan få trykt dit virksomhedslogo i farver på et klistermærke i forskellige former og typer. Er dit virksomhedslogo for eksempel firkantet eller rundt, kan du få lavet et klistermærke med logo præcist efter den form, du ønsker.

Eller vil du have klistermærker i 3D findes muligheden også for at få et 3D klistermærke med logo i en god kvalitet, der kan sættes fast på alle metal, og tekstil-overflader.

Der er mange muligheder med logo klistermærker

Et klistermærke med logo er en nem og billig måde at synliggøre din virksomhed eller et brand på. Det er helt op til dig, hvordan designet skal være, så du kan få dit logo trykt på klistermærker præcis, som dit logo er.

Brug mærkerne til at sætte på din virksomheds produkter, emballage eller andre typer markedsføringsmaterialer. Et lille klistermærke med logo er fleksibelt at bruge, da du kan sætte dem på, hvor du vil på både blanke overflader og tekstiler.

Brug klistermærker med logo til events

Skal du på en messe eller deltage i et andet event, er det smart at bruge klistermærker med logo. Sæt mærkerne på kopper, t-shirts med tryk, poser eller andet merchandise, som du kan uddele til kunder og netværk. Det er alt andet billigere til et event at bruge klistermærker med logo fremfor at få trykt dit logo på alt merchandise og andre materialer.

Design dit eget merchandise med klistermærker med logo

Det er nemt at designe dit eget merchandise med transfer klistermærke med logo. Du overfører blot dit logo direkte på en kop, tekstil eller andet materiale, således at dit firmanavn står som fri tekst på varen uden en farvet baggrund på mærket.

Det smarte er, at du kan få produceret dit merchandise i et lille antal og undgår derved at skulle bestille et stort parti varer med dit firmalogo trykt på. Holdbarheden på transfer klistermærke med logo er lang, og du kan sætte det på ting, der både kan anvendes til inden- og udendørs brug.

Flotte holografiske klistermærker med logo

Vil du gøre noget særligt ud af dit klistermærke med logo, kan du vælge et holografisk klistermærke, så dit logo får en flot regnbueeffekt. Det kan være særligt godt, hvis din målgruppe for eksempel er børn eller unge, som synes, at det er sejt med holografisk effekt på klistermærket.