You are currently viewing Dette fortæller dit horoskop om dig 

Dette fortæller dit horoskop om dig 

Interesserer du dig for den spirituelle verden, og ønsker at finde ud af mere om dig selv, bør du prøve at dykke dybere i dit horoskop. Dit horoskop er skabt ud fra stjernernes ståsted på himlen, og ud fra det, er man i stand til at kunne aflæse alt fra generelle personlighedstræk, adfærdsmønstre og fremtidige udfordringer i både kærlighedslivet og arbejdslivet. Læs med, og bliv klogere på dig selv. 

Den dag vi fødes, tildeles man et af de 12 stjernetegn der kendetegner det klassiske horoskop. Hvert enkelt stjernetegn adskiller sig fra hinanden på forskellige punkter, og disse punkter er karakteristiske ved personen født i dette stjernetegn. Punkter som både definerer ens generelle væremåde og derved måden hvorpå man griber livets udfordringer an. Læs dit gratis horoskop på siden her

Sådan finder du ud af dit stjernetegn 

Hvis du er i tvivl om hvilket stjernetegn du er, kan du blot ved hjælp af din fødselsdato, finde frem til hvilket du tilhører. Hvert stjernetegn begynder midt på en måned, og skiller som oftest i midten af den næste måned. Det er hermed nemt, at skabe sig et overblik over de forskellige måneder, og finde frem til hvilket man præcis tilhører. Ifølge videnskaben, har man senere hen fundet ud af, at der yderligere eksisterer et 13. Stjernetegn, og man kan derfor godt være en kombination af 2 forskellige stjernetegn. 

Fælles for alle stjernetegn er, at de er forbundet med en række forskellige kvaliteter alt efter hvilken måned de ligger i. Vædder, tvilling, løve, vægt, skytte og vandmand er alle enten et luft- eller ild tegn, og karakteriseres ved at være tilegnet ekstroverte personligheder. Omvendt er tyr, krebs, jomfru, skorpion, stenbuk og fisk alle mere introverte tegn. Derudover betegner stjernetegnene visse handlemønstre og man vil oftest kunne genkende sig selv som enten initiativrig, vedholdende eller foranderlig. 

Dette kan du bruge dit horoskop til 

Ens horoskop ændrer sig dag fra dag alt efter hvordan stjernerne og månen står på nattehimlen. Dette har betydning for din energi for dagen og hvilke begivenheder eller konflikter du kan forvente at møde. Ved derved at læse sit horoskop dagligt, vil man kunne se fremad og således imødekomme og være beredt på de ting der forventes at opstå.  

Udover ens daglige horoskop, kan man også se ens månedlige eller årlige og hermed forudse fremtiden. Det hjælper på mange måder en til at blive bevidst om sig selv, og få tacklet livets udfordringer på bedste vis, så man bliver den bedste udgave af sig selv.