You are currently viewing Få fliser der igen ser ud som nye med fliserens

Få fliser der igen ser ud som nye med fliserens

Fliserens er en måde at få dine fliser til igen at se ud som nye. Det er nemlig et meget kendt problem, at der selv efter kort tid, opstår belægning som alger eller mos på de fliser der befinder sig udendørs. Det kan eksempelvis være på terrassen, hvor fliserne med belægninger får et grimt gråligt og beskidt udseende overfalde. Det er dog et problem du forholdsvist nemt kan komme til livs. Du kan få din lokale fliserenser til at komme og hjælpe dig med arbejdet, eller du kan gøre det selv. 

Derfor opstår der belægninger på dine fliser 

Alger og mos er noget af det oftest ses på fliserne udendørs. Her er der tale om planter der elsker det fugtige vejr og som samtidig nyder godt af den sol der skinner ned på dine fliser. Selv efter kort tid, kan der opstå irriterende pletter eller belægninger på dine fliser, ganske enkelt fordi at alger og mos har det alt for godt. Særligt i Danmark har vi et klima der er perfekt for den bevoksning der har til evne at sætte sig på overfladen af dine fliser.

Det omskiftelige vejr giver de bedste betingelser for både sol og fugt. Det kan sprede sig med lynets hast, hvis ikke dine fliser har fået den rette behandling. 

Du kan både rense dine fliser og forebygge nye belægninger med imprægnering 

Når du har lagt nye fliser, eller lige har fået foretaget fliserens, så vil du have en flisebelægning der ser ud som ny. Efter ganske kort tid, vil du dog kunne opleve, at de igen ser beskidte og snavsede ud, som følge af flisepest eller alger og mos.

Det er muligt at selvfølgelig muligt at have gang i skurekosten hele tiden, men du kan også sørge for at behandle dine fliser, eksempelvis på terrassen, således at der forebygges nye algebelægninger. Med imprægnering kan du sørge for, at dine fliser holder sig pæne og rene, i længere tid. 

Forebyg nye algebelægninger på dine fliser 

Du kan selv være med til at forebygge belægninger på dine fliser udendørs. De kan nemlig rigtig godt lide fugt og hvis du sørger for den rette hældning på terrassen, samtidig med at du sørger for at der ikke løber vand til fliserne, mere end højest nødvendigt, som eksempelvis fra fyldte eller utætte tagrender, så gør du alt hvad du kan for at holde dine fliser fri for alger og mos.