You are currently viewing Forskellige typer af senge

Forskellige typer af senge

Det kan godt føles som en større beslutning og investering, når man skal købe en ny seng. Senge kommer i mange forskellige priser og kvaliteter, derfor har du en masse at vælge imellem. En seng er et vigtigt møbel i dit hjem og i dit soveværelse. Derfor skal du ikke bare vælge den første og bedste seng, du ser i boligbutikken. Det er vigtigt med en god nattesøvn, og det giver en ordentlig seng dig. Du kan udforske mere i denne artikel de forskellige senge-typer, der eksisterer på markedet i dag. Så læs med her, og bliv klogere på, hvad du skal vælge for en kontinentalseng 120×210 til dit soveværelse.

 

Elevationssenge

Elevationssenge er virkelig kommet for at blive. Der findes nærmest ikke det sted, der ikke sælger elevationssenge. Og det er der en særlig grund til. En elevationsseng giver dig nemlig muligheden for at kunne justere, hvordan du ønsker at sove. Det kan være hævet ved dine ben eller ved din overkrop, hvis du døjer med en dårlig ryg eller dårlige ben. Elevationssenge er også gode for dig, der elsker at læse før sengetid eller lige skal have dagens sidste nyheder fra fjernsynet, før du skal sove. Elevationssenge kommer typisk med en elevationsbund, en springmadras og en topmadras, så du får den ultimative nattesøvn.

Kontinentalsenge

En kontinentalseng er en klassisk sengetype, som mange har i deres hjem. Du får både stabilitet, støtte og komfort, når du vælger en kontinentalseng. De fleste kontinentalsenge kommer med et hovedgærde i dag, så du har en dejlig støtte, når du skal læse før sengetid eller hvis du skal amme dit barn for natten. Kontinentalsenge kommer i forskellige prisklasser, alt afhængigt af sengeproducenten og kvaliteten du vælger dine madrasser i. Kontinentalsenge passer ind i alle hjem, og kan også købes til en fornuftig pris. Du kan besøge en sengeforhandler, og se på forskellige kontinentalsenge, så du vælger den rette til dit soveværelse.

Boxmadras seng

Hvis du gerne vil finde en billig løsning, så skal du vælge en seng, der kommer med en simpel boxmadras.  Det betyder, at du får en sengebund og en komfortabel boxmadras på toppen. Selvom det er en billig og simpel løsning, så er det ikke et dårligt valg. Disse sengetyper er ideelle for unge mennesker, der lige er flyttet i lejlighed, og derfor ikke har mange penge på kontoen til en dyr og eksklusiv seng. Det er også en god sengemulighed til børneværelset, hvis dit barn er ældre. Du kan vælge at tilkøbe en topmadras, der kan gøre sengen mere komfortabel for dig, så du ikke kun ligger på en boxmadras. Her kan du vælge en trekvartsseng, så den ikke fylder så meget i din lejlighed.