You are currently viewing Frit valg i sportsnyhederne online 

Frit valg i sportsnyhederne online 

Hvis du er glad for sport, så er det ikke sikkert at du nogensinde selv dyrker sport. Mange sportsinteresserede følger deres sport fra tilskuerpladserne eller sofaen i stuen derhjemme. Det er en pænt stor flok mennesker, der hver lørdag sætter sig foran familiealteret og ser fodbold fra den engelske superliga. Og når der er Wimbledonturneringer, så tager de gerne det med, for det er underholdende og spændende på den der skønne sportsagtige måde. 

Som alt andet, så er sporten også gået online. Du kan se tennisnyheder og andre sportsnyheder døgnet rundt på nettet. Der sker hele tiden nye og spændende ting, å det er aldrig kedeligt at følge med. Det er også spændende at læse de uddybende og analyserende artikler, der findes på de bedste sportssider. Man læser om sine helte og deres fjender, og lytter til hvad de har at sige om den næste kamp. Og man holder altid med sit idol, det er meget vigtigt. Man er vel fan. 

Fodbold som holdsport 

Er man fan af et fodboldhold, så holder man med holdet i tykt og tyndt. Spillerne derimod, kan være mega utro. Det ser man på de transferrygter, der verserer på de forskellige nyhedssider. Det kan man, som fan, godt blive knotten over. Spillerne burde være ligeså loyale over for deres hold, som tilhængerne er. Men sådan er det altså ikke. Man kan ofte læse artikler med de utro spillere online, hvor de fortæller om deres svigefulde affærer. 

God eller dårlig taber? 

En dårlig taber er ikke velset i sportens verden. Det anses for “usportsligt” at være en dårlig taber. Og hvis der er noget, men ikke vil være, i sportens verden, så er det usportslig. Det er ikke spor rart at blive kaldt det. Så man skal tabe og vinde med samme sind.