You are currently viewing Guide: Sådan får du boligen til at ligne en Bali-villa

Guide: Sådan får du boligen til at ligne en Bali-villa

Hvis du har haft fornøjelsen af at besøge den fantastiske og unikke ø Bali, i Indonesien, så ved du måske hvad der menes med ’Bali villa-stilen’. For på Bali, findes der nemlig masser af smukke villaer, som er smukt indrettet, både inde og ude. Og på en måde, hvor designet er svært at sammenligne med andre steder. Det kan blandt andet dreje sig om, hvordan badeværelset er indrettet. Måske sidder du og tænker, hvad der er så specielt ved disse? Det kan du få svar på her i artiklen, hvis du har lyst til at læse med.

Den perfekte bruser til sommerhuset

En af de detaljer, som man ofte finder i de smukke villaer på eksempelvis Bali, er netop bruseren. For det er ikke unormalt, at en bruser findes både indendørs og udendørs. Og det fantastiske er netop, at du kan få en udendørs bruser kobber, til for eksempel sommerhuset. En udendørs bruser er nemlig ikke kun relevant, hvis vejret har samme temperaturer som på Bali. En kølig morgen, med et lækkert varmt bad udendørs, kan nemlig også noget.

Hvis du ønsker at indrette endnu mere i hjemmet med Bali villa-stilen, så kan du for eksempel gøre dette: Anskaffe et badekar. Skal du alligevel i gang med projekt nyt badeværelse, og du har rigeligt med plads, så kan et badekar altså være sagen. Et andet godt tip kunne være, at lave indretningen mere enkel, og gerne med masser af store grønne planter. Disse kan være med til at give den mere tropiske stemning derhjemme. På nettet, kan du garanteret finde masser af inspiration til, hvordan du kan gøre hjemmet mere Bali-like. Har du selv rejst til destinationen og har købt noget af det smukke håndværk med hjem fra den skønne ø, så pynt gerne hjemmet med disse.