You are currently viewing Stjernetegnet – den perfekte menneskekender

Stjernetegnet – den perfekte menneskekender

Stjernetegnet er både en kulturel ting for nogen, noget man støber sit liv efter. Det er ofte dem, der læser sit horoskop, have end det er dagligt, ugentligt eller årligt, og følger hvilket som helst råd der nævnes i det. Nogle læser horoskopet for sjovt, andre læser det overhovedet ikke. For nogle er et stjernetegn den direkte forklaring af hvordan visse personer er, for andre kan det være noget man ryster på hovedet over.

Hvad er et stjernetegn?

Stjernetegnet er et symbol der dækker over en astrologisk viden, hvor året er opdelt i 12 perioder, som er fordelt ved at kigge på solens placering i forhold til dyrekredsen 12 stjernebilleder.
Vædderen, Vandmanden, Tyren, Tvillingen, Krebsen, Jomfruen, Skytten, Skorpionen, Tyren, Løven, Vægten og Stenbukken, er de 12 stjernetegn som er opkaldt efter stjernebillederne, og den periode man fødes i, har det stjernetegn man tilhører.
Klik her og læs mere om stjernetegn, hvis det interesserer dig.

Interessen for stjernetegn.

Den interesse, som nogle folk er begyndt at udvikle for stjernetegn, og som andre har haft i flere årtier, bygger ofte på en interesse for det astrologiske. Interessen for krystaller og deres yderligere betydning, bygger på den samme opfattelse af universet: At stjerner og planeters placering på himlen, kan spå og navigere det enkelte individs fremtid. Her kommer horoskoper og interessen for stjernetegnets forskellige individ opdelinger. Bl.a. vil man i astrologien og stjernebilledets tro, mene at stenbukken er meget ambitiøs, hvor der er mere fokus på at man som løve er enormt energisk.
Sådanne venligsindede generaliseringer bliver der lavet, hvor man mener at, alt efter hvilket stjernebillede en person er født under, agere man med en række af fælles karakteristika.

Helt kort om stjernetegnet.

Som ovennævnte er der 12 stjernetegn, som hver tildeles en bestemt periode af året. f.eks. er du født imellem den 22. maj og den 21. juni, er du Tvilling. Du er forventet at være meget flyvsk, men også god til dialog når det brænder på.
Stjernetegnet er kort sagt: en del ligheder mellem personer der er født i den samme cyklus, hvilket man har konkluderet må have en bredere betydningen, og deraf er ideen om at kunne spå mennesket med stjernerne, kommet til.