You are currently viewing Rejser du meget? Så tag din bærbare med på turen

Rejser du meget? Så tag din bærbare med på turen

Det er svært at komme udenom alle de mange fordele der findes ved at have en bærbar computer. Selvom du måske kan komme på en hel del fordele, så er der stadig tonsvis, som man måske stadig ikke kender til. Hvis du som regel er på farten, hvad enten det er fordi du rejser hele tiden, eller blot har meget transporttid, så er der altså mange fordele ved at tage din laptop med dig. Læs her, hvad du kan bruge den til.

På rejsen

De fleste tænker måske, at de helst vil undvære både mobil og computer når de er ude at rejse. For nogle handler det nemlig om at koble helt fra og lade verden udenfor køre sit eget show. Men det kan altså give mening at have den med sig alligevel. Der kan være forskellige grunde til, at man rejser.

Det kan være, at man er så heldig at kunne tage arbejdet med sig overalt. Så kan man måske lige pludselig forlænge sit udenlands ophold i længere tid, hvor man har en fin balance af work-life. Computeren kan skam også være nyttig, hvis man arbejder på nogle ideer, eller tilmed får nogle nye. Mange føler sig inspireret når de er ude af deres vante omgivelser, og derfor kan det skam have sine fordele at tage sit arbejdsredskab med sig. Nemlig computeren.

Til underholdningen

Den bærbare computer kommer skam også til undsætning i mange andre situationer. Man kan nemt risikere, at der hverken er TV eller relevante tv-programmer når man bor på et overnatningssted. Aftenerne, kan godt blive lange uden noget at se og derfor kan det være relevant med en VPN. Du kan læse mere her og se de mange fordele. 

En VPN giver nemlig de herlige fordele, at du rent faktisk kan streame dansk TV imens du er i udlandet. Omvendt, kan du skam også streame udenlandsk TV hjemme i Danmark. Det åbner lige pludselig en større verden indenfor TV og streaming. Så når du er afsted på eventyr, skal du ikke være bange for at gå glip af de programmer du elsker allermest fra Danmark.

En anden stor fordel ved en VPN, er faktisk også sikkerheden, når du benytter dig af Wi-Fis rundt omkring, som altså ikke er sikre. Åbne Wi-Fis, eller offentlige Wi-Fis som ikke er sikret, er altså noget man skal være varsom med. Et godt antivirus program er også relevant for at sikre din computer mod uvedkommende som har dårlige hensigter.

Valg af bærbar computer

Hvis du er på jagt efter en ny bærbar computer, af den ene eller anden grund, så bør du tænke over følgende: Hvad skal du bruge computeren til? Er det arbejde, noget kreativt, skole eller andet? Hvis du rejser meget, er det relevant at tænke over både størrelse og vægt. For det kan være bøvlet at rejse med en tung bærbar, som nærmest skal have sin egen taske. En mindre størrelse er praktisk, dog skal du også tænke over, behovet.

Hvis det blot er for at streame og til underholdning, er der måske ikke de store krav. Men er det derimod til arbejde, eller andre store projekter, så bør den være af god kvalitet med de rette features og funktioner. Hvis du har behov for hjælp, bør du snakke med én som har forstand på området. Måske har du et mindre behov end du måske tror, eller omvendt.

Når man rejser og, hvis man rejser meget, så er let bagage vigtig. Måske flytter man sig en del, og derved kan tunge tasker eller kufferter være udmattende at bevæge sig rundt med. Derfor er en ’lettere’ computer god at have med sig.