You are currently viewing De mest populære typer yoga

De mest populære typer yoga

Yoga lægger et stærkt fokus på vejrtrækning, hvilket forskning viser virkelig kan betale sig, når det kommer til dit helbred.

Yoga handler om åndedrættet. Det sværeste er at dukke op, så hvis du bare kan mestre vejrtrækningen, øver du dig.

Ifølge en undersøgelse fra 2014, der blev offentliggjort i Medical Science Monitor Basic Research, reducerede en enkelt, 25-minutters guidet protokol for alternativ næsebor yoga vejrtrækning signifikant blodtryk og vejrtrækning hos hypertensive og raske frivillige.

Afhængigt af studiet og instruktøren kan posenavne refereres til på sanskrit eller engelsk eller en kombination heraf. Dette kan være forvirrende de første par gange, du deltager i klassen.

Gennemgå nogle af de mest almindelige yogaøvelser for at gøre dig bekendt med de engelske og sanskrit navne samt deres grundlæggende form.

Favoritter som barnets stilling (balasana) og nedadvendt hund (adho mukha svanasana) er indarbejdet i næsten alle yogaklasser. Andre almindelige stillinger og sekvenser omfatter krigerstillinger og solhilsener.

Essentielle yogastillinger for begyndere

De fleste studier opfordrer eleverne til at medbringe deres egne yogamåtter til klassen, men hvis du ikke har din egen måtte, er de ofte tilgængelige for leje mod et mindre gebyr. Kontakt dit lokale studie for at se, hvad deres protokol er. Ellers er det usandsynligt, at du har brug for meget af noget.

Studier og fitnesscentre leverer typisk alt det udstyr og rekvisitter, du har brug for, herunder bolster, blokke og tæpper.

Hvis du planlægger at prøve yoga derhjemme, kan du købe et par grundlæggende ting eller finde erstatninger rundt om i dit hus, før du starter. For eksempel kan du bruge et bælte eller tørklæde i stedet for en yogarem og kastepuder eller en robust hard-cover bog til yogablokke.

Almindelige myter

Der er mange myter omkring yogapraksis. Men det er bare det – det er myter, ikke virkelighed. Tro det eller ej, yoga er ikke kun for dem, der identificerer sig som kvinder. Du behøver ikke at være fleksibel for at lave yoga.

Yoga er ikke en religion. Yoga er ikke “for hårdt” eller “for let”. Yoga er ikke kun for vegetariske hippier. Yoga er for alle på alle niveauer, og yoga kan passe ind i enhver livsstil.

Hvis du er åben for at prøve øvelsen, kan du bare opdage, hvor inkluderende og opløftende yoga kan være.