You are currently viewing Skihjelm: Sådan vælger du den rigtige

Skihjelm: Sådan vælger du den rigtige

Når du kører på ski, er det vigtigt, at du har den rette skihjelm. I samme periode er det også blevet en normalitet, at skihjelme er et krav til mange skikonkurrencer. Det er skihjelmen, som passer på din vigtigste legemsdel, nemlig dit hoved. Skihjelm med visir giver dig bedst mulig beskyttelse mod vind og sne i ansigtet. Visir sikrer dig desuden mod solen og giver dig et godt overblik over området, du kører i.

Valg af skihjelm
Når du vælger skihjelm, er det vigtigt at finde en model, som sidder godt på hovedet. Skihjelmen bør ikke sidde for stramt og heller ikke for løst. Hvis den sidder forkert, kan den glide ned under din pandebeskyttelse eller falde af helt. Skal du have en skihjelm med visir, er det vigtigt, at visirets beskyttelseseffekt er god nok til at beskytte dit ansigt.

Typer af skihjelme
Som udgangspunkt findes der to typer skihjelme: Alpinski- og snowboardhjelm. Disse to hovedformer passer dog ikke til alle, da de er designet med forskellige formål i tankerne. Skal du køre alpinski, bør du vælge en alpinskihjelm, som er lavet til denne sportsgren. Snowboardere kan godt bruge en alpinskihjelm, men det vil generelt ikke yde så god beskyttelse som en snowboardhjelm. Hvis du er usikker på, hvilken type skihjelm du skal have, kan du altid spørge en fagperson eller kigge i en skiudstyrskatalog.

Klik ind på https://magasinetski.dk/skiudstyr/skihjelm/visir/ og gør dig endnu klogere på skihjelme med visir!